Over ons

Bedrijf «Gidrostroy»is opgericht in 1956 als een full service maritieme bouw- en baggerbedrijf in het zuiden van de Baltische zee. In 1990 werd gereorganiseerd aan een particuliere onderneming. Zeer goed geïnformeerde specialisten - baggermolens van ons bedrijf hebben een hoge opleiding en vele jaren ervaring in de bagger- en waterwerken bouw bol.

Het bedrijf "Gidrostroy"  is gespecialiseerd op de volgende soorten werkzaamheden: kapitaal en onderhoud baggeren, project design, volledige reikwijdte van de bouw en de inbedrijfstelling van de zee en de rivier de waterwegen; technische onderzoek, ontmijning, landaanwinning, zandwinning, strand voeding en de bijbehorende kust-en onderwater werken.

"Gidrostroy"  heeft onafhankelijke verbonden ondernemingen te zijn in de russische Federatie, Oekraïne, Litouwen, Schotland, Belize en Duitsland .

 

 Bedrijf "Gidrostroy" ontwikkelt en voldoet aan de hydrotechnical projecten van verschillende complexiteit niveau in de verschillende delen van de wereld en is bekend in Griekenland, Portugal, Cyprus; in Letland, Litouwen en Estland; in de russische Federatie (de poorten van Kaliningrad, Sint-Petersburg, Sochi); Oekraïne (poorten van Odessa, Ochakov, Nikolayev, Berdyansk); Nigeria (de haven van Lagos), Equatoriaal-Guinea, Kameroen; Singapore, Argentinië, verenigde arabische emiraten, Saoedi-Arabië, Egypte, Sultanaat Oman, Syrië en Iran.

 De vloot van de vennootschap bevat de trailing suction hopper dredgers met de hopper, geschikt voor het uitvoeren van de baggerwerken op de bodem van de I-IV categorieën op het project een diepte van maximaal 25 m . Het gemiddelde volume van het materiaal, afgegraven door de baggerschepen tijdens het jaar kunnen bedragen

10-12 miljoen m3.

Al de vaten, die in het bezit van de Vennootschap zijn gecertificeerd door het Bureu Veritas. Het lid van de International Association of Classification Societies (LACS), BV biedt de hoogste standaarden van de veiligheid van de mensen op de zee en de normen van de veilige navigatie van het schip. BV voert de schepen inspecties op grond van de ISM-Code, ISP ' s en MLC-2006.

 

Bedrijf "Gidrostroy"  bezit de solide reputatie en een unieke ervaring op de internationale markt van de baggerwerken.